MENIU

Veste extraordinară despre Alexandra Dinu, fosta soţie a lui Adrian Mutu

<p>Alexandra Dinu</p>
<p>Alexandra Dinu, pe culmea succesului &icirc;n Italia</p>

Alexandra Dinu, fosta soție a fotbalistului Adrian Mutu, va juca în thriller-ul inspirat din lumea fotbalului "Final Score", alături de actorii Pierce Brosnan, Dave Bautista și Julian Cheung, relatează variety.com.

Filmările vor începe pe 8 august, la Londra, pe faimosul stadion Upton Park, deținut de clubul de fotbal West Ham United din Premier League. Echipa de fotbal a fost de acord să-și mute antrenamentele pe Olympic Stadium din East London pe toată durata turnării filmului.

Regizorul filmului este Scott Mann, iar scenariul este conceput de frații Lynch și de Jonathan Frank. Filmul va fi despre un grup de criminali înarmați care ocupă stadionul în timpul unui eveniment sportiv și cer recompensă pentru eliberarea ostaticilor. Un fost soldat își folosește abilitățile de militar pentru a salva stadionul cu o capacitate de 35,000 de persoane, dintre care una este fiica unui foarte bun prieten al său care murise.

Pierce Brosnan, în vârstă de 63 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză s-a remarcat în ultimii ani în producții aparținând unor genuri diverse, precum filmul de acțiune "Cascada Seraphim", musicalul "Mamma Mia" și thrillerul politic "Marioneta/ The Ghost Writer", regizat de Roman Polanski.

Mai multe articole despre:
0 Adrian Mutu Alexandra Dinu Pierce Brosnan Variety