MENIU

Veste bună pentru bucureșteni! GRAFIC cu evoluția descendentă a infectărilor în Capitală, prezentat de primarul general, Nicușor Dan

coronavirus Foto: Pixabay.com

Primarul Capitalei , Nicuşor Dan anunță duminică seară că ultimele zile a avut o descreștere a numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus în Bucureşti. Primarul general al Capitalei spune că trendul descrescător poate fi menținut doar dacă se respectă în continuare regulile de protecție.

 

„Eforturile bucureștenilor și ale autoritățile sanitare dau rezultate în combaterea COVID-19. Avem toate șansele să menținem acest ritm descrescător al numărului de îmbolnăviri în Capitală dacă respectăm în continuare regulile de protecție. 

Să fim atenți și solidari în continuare, fiindcă nu e departe momentul în care vaccinul va fi disponibil și în România, iar lupta împotriva coronavirusului va deveni mai ușoară”, scrie primarul general al Capitalei pe pagina sa de Facebook.

Potrivit bilanțului de coronavirus prezentat duminică de autorități, Bucureștiul și Ilfovul continuă să prezinte cea mai mare transmitere comunitară a virusului, chiar dacă în ultimele 24 de ore, numărul de cazuri a scăzut.

În Ilfov și București, rata de infectare a scăzut duminică față de ziua precedentă.

Rata de infectare în Capitală a scăzut de la 6,43, cât a fost raportat sâmbătă, la 6,16 de cazuri la 1.000 de locuitori duminică.

În Ilfov, incidența a scăzut de la 6,87 la 6,43 la mia de locuitori.

Mai multe articole despre:
nicusor dan coronavirus bucuresti