MENIU

Verificări de rutină ale poliției în cazul participanților la protestul anti-mască care au înnoptat în fața Guvernului

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Protestatari, treziți cu poliția la ușa ... cortului. Este vorba despre românii care au participat la mitingul de ieri, din Capitală, împoriva regulilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii noului coronavirus, relateaz[ Realitatea PLUS. 

Unii dintre protestatarii care au participat la protestul de sâmbătă au decis să-și instaleze corturile și să doarmă în Piața Victoriei. Ei au fost legitimați de oamenii legii înă de la primele ore ale dimineții.

"Ieșiții putin, vă rog! Bună dimineața!", le-au spus polițiștii protestatarilor care au înnoptat în corturile amplasate în fața sediului Guvernului din Piața Victoriei.

"Bună dimineața! Sut din Cluj-Napoca! Am dormit foarte bine, dar ... aș mai fi dormit.

Sunt din Pitești. ...din Onești ... din Brașov ...", s-au auzit oamenii spunând.

Poliția: "Autocarul? E cineva? Îl deschide cineva?"

"Nu, că este închis, nu avem cheile", a răspuns o voce.

"Oameni buni, ne retragem. Asta a fost toată activitatea", au spus oamenii legi, care și-au încheiat astfel misiunea de verificare a celor prezenți în Piața Victoriei.

În această seară sunt anunțate noi proteste fără măsuri de protecție în centrul Capitalei, acolo unde oamenii care sunt împotriva măsurilor luate de autorități pentru a limita răspândirea COVID-19 vor protesta pentru a doua zi consecutiv. 

Mai multe articole despre:
proteste piata victoriei protest anti masca