MENIU

Venus intră în conjuncție cu Jupiter: viaţa acestor DOUĂ zodii va fi dată peste cap!

Venus intră în conjuncție cu Jupiter: viaţa acestor DOUĂ zodii va fi dată peste cap!

Pe 13 noiembrie, Venus se va afla în conjuncție cu Jupiter. Deși acest fenomen nu va fi vizibil în București, vom resimți efectele acestei ascensiuni în rutina noastră zilnică, dar și în relațiile cu cei din jur. Cu toate că majoritatea zodiilor vor avea parte de influențe benefice în urma acestui eveniment astral, două zodii se vor confrunta cu o întorsătură nefericită în relația de cuplu, care va duce în cele din urmă la despărțire.

Cele două zodii care se vor despărți vor fi mult mai sensibile în această perioadă, dar și mult mai predispuse să își înșele perechea.

Berbec

Îți vei da seama că relațiile adevărate se bazează și pe compromisuri. Astfel, vei deveni mai sensibilă și vei lua în considerare și părerea jumătății tale. Deși nu este de cele mai multe ori ușor, încearcă să porți discuțiile deschis, să fii cât mai clară și să eviți astfel neînțelegerile de la început. Dacă nu vei face acest lucru, atunci așteaptă-te și la reacții negative și discuții în contradictoriu.

Taur

Venus în conjuncție cu Jupiter îți va aduce multe momente tensionate în relația de cuplu. Astfel, vor apărea discuții în contradictoriu, care te vor face să te gândești dacă acesta este viitorul pe care ți-l dorești alături de perechea ta. Atunci când vorbiți, rar se întâmplă să o faceți pe un ton adecvat. Amândoi aveți reacții exagerate și vă enervați din orice lucru mărunt. Gândește-te bine la decizia pe care urmează să o iei și ia în considerare și părerea perechii tale.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.