MENIU

Vedeta pentru adulți care l-a băgat pe Trump în procesul secolului îi mai dă o lovitură. Melanie ar trebui să-l părăsească ACUM!

Stormy Daniels, fosta vedetă porno din cauza căreia Donald Trump a fost condamnat penal, îi mai dă o lovitură de imagine fostului lider de la Casa Albă. Daniels a afirmat că Melanie ar trebuie să-l părăsească imediat, deoarece toate procesele a arătat ce fel de om este.

"Nu știu ce și dacă există vreo înțelegere între ei, dar Melanie trebuie să-l părăsească. Nu din cauza a ceea ce a făcut cu mine sau cu alte femei, ci pentru că este un infractor condamnat, a spus ea pentru The Mirror. "S-a dovedit că este abuziv; a fost găsit vinovat pentru agresiune sexuală și fraudă fiscală și acum este un criminal", scrie Daily Star.

Reacția fostului star din filmele pentru adulți a transmis acest mesaj în ziua în care Donald Trump a recunoscut, într-un interviu difuzat de Fox & Friends, că scandalul în care a fost implicat a afectat-o pe Melaniei. „Este foarte greu pentru ea. Este mai dur, cred că este probabil în multe privințe, este mai dur pentru familia mea decât pentru mine”.

Când a fost întrebat despre cum se simte Melaniei, Trump a răspuns: "Este bine, dar cred că este foarte greu pentru ea. Adică, este bine. Dar, știi, trebuie să citească toate porcăriile astea".