MENIU

Vedetă mondenă, reținută de polițiști! A fost prinsă conducând beată și fără permis

Politia Rutiera
<p>Adelina Etcu, t&acirc;năra care a fost prinsă conduc&acirc;nd beată și fără permis</p>
<p>Adelina Etcu, t&acirc;năra care a fost prinsă conduc&acirc;nd beată și fără permis</p>

Din paginile tabloidelor, unde apărea la volanul unor bolizi, o ieşeancă a ajuns în cătuşe în maşina de poliţie.

Femeia de 28 de ani a fost prinsă în stare de ebrietate la volan şi s-a legitimat cu numele mamei ei. Poliţiştii au descoperit însă cine este tânăra şi că avea deja permisul suspendat. Culmea, pentru aceeaşi faptă, informează Realitatea TV.

Femeia a fost trasă pe dreapta, noaptea trecută, de un echipaj al Poliţiei Rutiere Iaşi. Când i s-au cerut actele a susținut că nu le are la ea şi a dat datele mamei ei.

După mai multe verificări poliţiştii au descoperit că femeia are permisul reţinut pentru că, în luna februarie, a fost depistată la volan cu o alcoolemie de 0,69 la mie. Agenţilor li s-a părut şi aseară că miroase a alcool.

“A fost testată cu aparatul alcool test, rezultând o valoare de 0,47 miligrame alcool pur în aerul expirat”, a declarat Anca Vâjlac, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

Fiica unor ieşeni înstăriţi, tânăra a apărut în mai multe rânduri în paginile ziarelor de scandal. Pozele cu maşinile de lux pe care le deţine au stârnit reacţii şi pe reţele de socializare, mai ales după ce şi-a fotografiat unul dintre automobile parcat pe două locuri pentru a nu fi zgâriat.

Poliţiştii au reţinut-o pe femeie pentru 24 de ore, însă de mâine ar putea fi cercetată în libertate.

În acest timp poliţiştii gălăţeni îl caută deja de trei zile pe un tânăr de 23 de ani care a lovit mortal doi copii şi a fugit de la locul accidentului. Acesta nu avea permis, era cercetat penal tot pentru conducere fără carnet şi participa la o cursă ilegală.