MENIU

Vecinii au fost uimiţi când un bărbat a început să facă amenajări în casă. Rezultatul e spectaculos!

Un bărbat din Israel, CEO-ul unei companii, şi-a şocat apropiaţii atunci când a început să facă amenajări în casă. Rezultatul este un acvariu uriaş în sufragerie.

Acvariul lui Eli Fruchter este unul spectaculos, având o lungime de 6 metri şi fiind suficient de mare pentru ca bărbatul să poată înota alături de peşti. Un detaliu uimitor este faptul că acvariul e destinat pentru a fi o replică cât mai naturală a recifului, lăsând peştii să crească până la dimensiunea pe care ar atinge-o doar în natură.

În fiecare săptămână, scrie Times of Israel, bărbatul conduce un golf cart special până în apropiere de casa sa, la Marea Mediterană, pentru a reîmprospăta apa din acvariu cu 1000 de litri de apă marină.

Şi, spune bărbatul, toate condiţiile pentru avariu pot fi controlate de o aplicaţie pe care Fruchter o are pe telefonul mobil.

Bărbatul povesteşte că a trăit în copilărie într-o cameră de doar doi metri pătraţi, dar că şi atunci avea un mic acvariu şi că realizează că nu sunt mulţi cei care ar face o "nebunie" ca cea făcută de el.

Mai multe articole despre:
acvariu recif eli fruchter