MENIU

Vești incredibile pentru Luc Besson

Parchetul din Paris a renunţat la ancheta privind acuzaţiile de viol formulate de o actriţă în vârstă de 30 de ani împotriva regizorului francez Luc Besson, a anunţat luni parchetul şi avocatul cineastului.

Procurorii din Paris au deschis o anchetă în luna mai anul trecut în legătură cu o plângere depusă de actriţa şi fotomodelul Sand Van Roy care l-a acuzat pe regizorul francez că ar fi violat-o după ce s-a întâlnit cu el într-o cameră de hotel din capitala franceză. Besson a respins acuzaţiile.

Cazul a fost clasat după ''numeroase investigaţii'' care nu au permis poliţiei judiciare să dovedească acuzaţiile formulate, se arată într-un comunicat al parchetului.

Regizorul filmelor ''Nikita'' şi ''Taken'' a salutat anunţul procurorilor, a declarat avocatul său, Thierry Marembert.

''Luc Besson a luat act cu satisfacţie de decizia Procurorului Republicii de a clasa acuzaţiile formulate de Sand Van Roy, acuzaţii pe care el le-a negat întotdeauna'', a spus Marembert într-un comunicat.

''Decizia a fost luată după o anchetă foarte amănunţită condusă de poliţia judiciară, în care (Besson) a cooperat pe deplin'', a spus el. 

Mai multe articole despre:
acuzaţii viol Luc Besson