MENIU

Vești de ultimă oră despre bebelușii internați la Spitalul Marie Curie. Ce spun medicii

<p>&Icirc;ncă doi copii, internaţi la "Marie Curie"</p>

Loredana Popa, medic la Secția de Nefrologie a Spitalului Marie Curie din Capitală a făcut, în cursul acestei zile, declarații legate de evoluția stării de sănătate a celor trei bebeluși cu sindrom hemolitic uremic internați în cadrul spitalului.

Fetița transferată de la Brașov la Marie Curie are o stare generală bună. Copila a început dializa peritoneală și funcționează bine. Potrivit medicului, aceasta urmează să fie preluată de la Terapie Intensivă pe secția de Nefrologie pentru a continua tratamentul.

Cu toate acestea, copilul încă nu poate fi în afara oricărui pericol, existând posibilitatea apariției de noi complicații. Deși nu este în stare foarte gravă, fetița prezintă semne de anemie și de hemoliză.

În ceea ce privește starea celorlalți doi bebeluși, ambii au o evoluție bună. La fetița din Fetești diureza este în creștere, iar la cea din București au apărut modificări pe partea de dializă.

În prezent, trei bebeluși cu sindrom hemolitic uremic mai sunt internați la Spitalul Marie Curie, aceștia aflându-se în continuare pe dializă. Starea lor este stabilă, dar pot apărea oricând complicații.