MENIU

VALENTINE`S DAY. Ţara în care jumătate dintre locuitori SE DECLARĂ ÎNDRĂGOSTIŢI

<a href="http://www.realitatea.net/tag/valentines-day_452633" target="_blank">VALENTINES DAY</a> Jumătate dintre ruși se declară &icirc;ndrăgostiți

VALENTINES DAY Aproape jumătate dintre ruși sunt în prezent îndrăgostiți, deși bărbații cu sentimente romantice sunt mai numeroși decât femeile, potrivit unui sondaj de opinie publicat cu câteva zile înainte de VALENTINES DAY (Ziua Îndrăgostiților), informează miercuri Ria Novosti.

VALENTINES DAY Circa 48% dintre ruși au recunoscut că sunt îndrăgostiți, cu 4% mai puțini decât în 2011, potrivit sondajului realizat de Centrul independent Levada.

VALENTINES DAY În ceea ce privește însă unele drame emoționale, procentul bărbaților a fost de 56%, mai mare decât cel al femeilor — 40%.

VALENTINES DAY Doar 10% dintre persoanele chestionate nu au dorit să spună dacă sunt îndrăgostite, față de 8% în 2011.

VALENTINES DAY Totodată, rușii au devenit mai toleranți în ceea ce privește afișarea în public a gesturilor de afecțiune, 46% afirmând că nu au simțit nicio emoție deosebită atunci când au văzut cupluri făcând gesturi tandre în public. Cifra a fost de 33% în 1998.

VALENTINES DAY Unii dintre ei au afirmat însă că se simt deranjați de aceste gesturi în public: 12% au afirmat că au fost indignați de acest lucru, 11% s-au declarat iritați, în timp ce 10% s-au declarat fericiți să vadă cupluri sărutându-se în public.

VALENTINES DAY Numărul rușilor iritați de sărutul în public a fost de 19% în 1998, când 16% s-au declarat chiar indignați.

VALENTINES DAY Alte emoții resimțite de rușii care au asistat la o scenă de sărut în public au fost: rușine (8%), curiozitate (6%), tristețe (4%), invidie (3%) și încântare (4%).

VALENTINES DAY Sondajul a fost realizat în rândul a 1.600 de respondenți și are o marjă de eroare de 3,4%.

Mai multe articole despre:
Rusia valentines day îndrăgostiţi rusia