MENIU

Valentin Jucan despre cazul Antenelor: CNA execută ce îi cere Antena 3

Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului (CNA), afirma ca acei colegi care au votat scrisoarea adresata ANAF legata de discutarea situatiei televiziunilor din trustul Intact sunt complici la nepunerea in executare a unei decizii judecatoresti definitive, scrie ziare.com.

Intr-o postare pe Facebook, Valentin Jucan subliniaza faptul ca exista un protocol semnat intre CNA si ANAF, insa el se refera la cu totul alte lucruri, mai exact la "cresterea nivelului eficientei colectarii veniturilor bugetului general consolidat al statului" si la "prevenirea si combaterea evaziunii fiscale".

"In traducere, acest protocol are ca scop UNIC urmarirea achitarii amenzilor pe care radiodifuzorii le primesc in cazul incalcarii legii audiovizualului. Decizia de astazi a CNA de a se adresa ANAF este o depasire clara a atributiilor institutionale", scrie Valentin Jucan. De asemenea, acesta a postat pe Facebook scrisoarea semnata de presedintele Laura Georgescu si trimisa astazi ANAF, in vederea discutarii situatiei Antenelor.

"Membrii CNA care au votat astazi aceasta aberatie sunt complici la nepunerea in executare a unei decizii judecatoresti ramasa definitiva si irevocabila (...) Intreruperea emisiei este o teza FALSA, in baza careia CNA solicita o intalnire ANAF-ului. De fapt, sensul acestui demers este acela ca CNA, sub aceasta forma, sa emita un document oficial in care sa accepte faptul ca emisia poate fi intrerupta. CNA 'legalizeaza' o minciuna!", sustine Valentin Jucan.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Valentin Jucan a punctat cateva lucruri legate de acest scandal intens mediatizat in ultimele zile, exprimandu-si opinia ca "victimizarea" organizata de Antena3 vine in contextul in care instanta urmeaza sa dea un verdict in dosarul RCSRDS in care Sorin Alexandrescu, CEO Antena TV Group, Camelia si Dan Voiculescu sunt judecati pentru santaj.

Mai multe articole despre:
0 dosar RCS RDS Antena 3 valentin jucan