MENIU

Cine pe cine a CRITICAT? Vâlceanu RUPE tăcerea: ce le-a SOLICITAT premierul Ciucă membrilor Guvernului

Ministrul Investițiilor, Dan Vâlceanu / Inquam Photos / Ilona Andrei

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Dan Vîlceanu, a afirmat, astăzi, că premierul Nicolae Ciucă i-a rugat pe membrii Guvernului să nu mai vorbească în contradictoriu în spaţiul public.

Afirmația lui Vîlceanu vine după ce a fost întrebat de ziarişti, la Parlament, dacă premierul i-a reproşat că a criticat de la tribuna Guvernului doi miniştri social-democrați. 

"Nu mi-a reproşat domnul Ciucă niciodată aşa ceva. Asta a fost o remarcă a domnului Grindeanu. Domnul Ciucă, ca de fiecare dată, ne-a rugat că nu mai vorbim în contradictoriu în spaţiul public.

Domnul Grindeanu a spus acest lucru, că am discutat despre miniştri PSD de la Guvern. (...) Eu nu am apostrofat pe nimeni, puteţi să luaţi imaginile să vedeţi că nu pronunţ niciun fel de nume, ci spun un lucru de notorietate publică faptul că la Ministerul Sănătăţii şi la Ministerul Muncii de ani de zile nu există o absorbţie bună pe fonduri europene. Nu am spus altceva şi cred că lucrul acesta, dacă l-aş fi spus altfel, dumneavoastră, presa, verificaţi informaţia", a declarat Vîlceanu, citat de Agerpres.

Ministrul Investițiilor spune, astfel, că nu a existat nicio critică din partea nimănui. 

"Nu a fost niciun fel de critică faţă de nimeni, ci pur şi simplu o recomandare ca pe viitor să evităm astfel de situaţii", a spus Vîlceanu. 

Întrebat cum vede faptul că un premier din partea PNL ia apărarea celor din PSD, acesta a răspuns: "Nu o văd nicicum, sunt discuţii pe care le avem în Guvern".

"Nu cred că este vorba de simţământul cuiva sau al altui coleg, pur şi simplu este premierul României, este premierul pe care PNL îl susţine, a fost votat în partid şi, bineînţeles, trebuie să-şi facă datoria", a explicat el. 

Mai multe articole despre:
valceanu pnl ministrul investitiilor ciuca psd