MENIU

Val de violențe în stradă în Timișoara și Constanța. Mascații au intervenit în forță - VIDEO

O răfuială în toată regula a avut loc la Timișoara. Două clanuri rivale s-au luat la bătaie cu bâte și țevi. 

Violențe extreme cu bâte și țevi pe străzile din România

La fața locului au intervenit mai multe echipaje de mascați, iar în zonă au rămas forțele de ordine mai multe ore pentru a menține siguranța publică. 

Trei persoane au ajuns internate în spital, iar 15 bărbați au fost duși la secție. 

Scandalagiii au făcut scandal chiar și cu mascații.

La Constanța, o altă bătaie a izbucnit de la un loc de parcare. Doi șoferi s-au luat la bătaie fără ca nimeni să intervină.

Bătaie între clanuri la Timișoara

Acestea sunt imaginile pline de violență surprinse de camerele de supraveghere din curtea uneia dintre familiile implicate în scandal. Două clanuri interlope din Timișoara s-au luat la bătaie cu țevi, bâte și cu ce au prins la mână. La fața locului au intervenit de urgență echipaje de poliție, jandarmi și dube cu mascați.

În urma intervenției în forță a trupelor speciale, bătăușii s-au luat la ceartă și cu oamenii legii. Trei persoane au ajuns de urgență la spital în urma rănilor grave. Mascații au dus 15 indivizi la secție pentru declarații.

Doi șoferi s-au bătut crunt pentru un loc de parcare

Și la Constanța doi bărbați s-au luat la bătaie în fața blocului pentru un loc de parcare. Din primele informații, cel cu parcarea plătită a găsit o alta mașină parcată acolo, moment în care, în loc să sune la poliție, a ales să îl blocheze pe șofer cu mașina și să îl aștepte până vine la autoturism.

Imaginile surprinse de martori au ajuns și la poliție, iar cei doi s-au ales cu dosar penal.