MENIU

Val de uimire în presa germană: Ce au cerut fotbaliștii Naționalei României de la hotelul unde sunt cazați

Ce au cerut fotbaliștii Naționalei de la hotel Foto: Merkur.de

Presa germană a publicat un articol în care se afirmă că naționalii români au cerut, în mod ciudat, să fie îndepărtate toate tablourile de pe pereții hotelului în care stau.

„Unii oaspeți au cereri speciale. Același lucru este valabil și pentru naționala de fotbal a României. În timpul șederii ei într-un hotel din Würzburg, toate pozele au trebuit să dispară. Motivul este la fel de ciudat”, scrie presa germană.

Naționala de fotbal a României este cazată la Würzburg în cadrul Campionatului European de Fotbal, mai exact în Hotel Melchior Park de pe Würzburg Hubland. 

Echipa a ajuns la hotel pe 10 iunie și va sta acolo până la finalul turneului pe 14 iulie. Potrivit BR, hotelul a oferit tot felul de servicii speciale exclusive pentru asta: „Este un efort uriaș”, spune directorul hotelului Dagmar Wagenpfahl-Lagrange, tot având în vedere cerințele DFB și UEFA. Dar așteptăm cu nerăbdare provocarea. Hotelul este păzit non-stop de personal de securitate, iar bucătăriei i s-a oferit un „catalog de 40 de pagini despre meniul jucătorilor”, spune directoarea hotelului.

Un detaliu, însă, a trezit curiozitatea personalului hotelului. Conform directoarei, angajații ei au fost nevoiți să dea jos tablourile de pe pereți în toate camerele. Asta pentru că românii și-au adus de acasă propriile tablouri.
 
Rutele de feribot din Grecia ale căror tarife au explodat: majorări cu peste 100%
 
Întrebat de ce, fundașul central român Radu Drăgușin a declarat pentru t-online că echipa are "un sentiment de mândrie".

Ce spune FRF despre cazarea fotbaliștilor români

Potrivit site-ului FRF, care a prezentat și poze din interiorul incintei, hotelul Melchior Park, rezervat în exclusivitate pentru delegația României, oferă facilități de top: un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece și sală de fitness, asigurând toate condițiile tricolorilor.
 
AKON Arena, aflat la doar 4 kilometri de hotel, este stadionul echipei Würzburger Kickers. Renovată ultima oară în 2016, arena are o capacitate de 13.090 de locuri, dintre care 2.562 sunt scaune acoperite, oferind un spațiu excelent pentru antrenamente. 
 
Restaurantul din incinta bazei de pregătire a fost transformat în sală de forță, dotată cu cele mai moderne și de înaltă calitate echipamente sportive.
 
Incident aviatic grav: mai multe victime, după ce un Boeing 737 Max a căzut de la 8.000 de metri altitudine