MENIU

Şocant: 4 bărbaţi s-au sinucis în aceeaşi zi în Argeş

Val de sinucideri: patru bărbaţi şi-au pus capăt zilelor, în aceeaşi zonă

Tragedii în lanţ în judeţul Argeş. 4 sinucideri în aceeaşi zi.

Val de sinucideri în judeţul Argeş, patru bărbaţi, aflaţi în despresie, au recurs la gesturi extreme pentru a-şi încheia socotelile cu viaţa. Cei patru bărbaţi s-au sinucis în acelaşi mod: s-au spânzurat. 

Spânzurat în garaj

Un bărbat din Câmpulung s-a spânzurat în garajul casei. Gheorghe P. a fost descoperit atârnând în laţ de nişte vecini. Suferea de singurătate după ce soţia îi decedase cu vreo 10 ani în urmă, iar cei doi copii se mutaseră la Bucureşti, unde lucrau.

Descoperit de familie

În cel de al doilea caz, un bărbat de 53 de ani din Bogaţi a decis să îşi pună capăt zilelor. Acesta s-a spânzurat în gospodărie şi fost desoperit de membrii familiei. Gestul este unul care i-a şocat pe apropiaţi, asta pentru că avea o familie frumoasă şi liniştită şi era tată a doi copii. Este vorba despre Nicolae U., despre care anchetatorii au aflat că avea ceva probleme referitoare la consumul de alcool.

Ciobanul era depresiv

Cel de al treilea suicid a fost anunţat în comuna Aninoasa, unde de asemenea un bărbat s-a spânzurat.  Adrian D., de 46 de ani, cioban de meserie din câte au aflat poliţiştii. Nimeni nu ştie ce anume l-a determinat să recurgă la suicid.

Dispărutul din Moşoaia se spânzurase

Cel de al patrulea caz se referă la un alt bărbat, de data asta din Moşoaia, care a fost descoperit spânzurat într-un copac din pădure aflată în apropierea locuinţei. El a fost descoperit întâmplător de un sătean care trecea pe drum. Trupul fără viaţă era în stare avansată de descompunere, iar săteanul l-a recunoscut pe sinucigaş după haine.

Este vorba despre Adrian Ion Joiţa, de 51 de ani, care a plecat voluntar de la domiciliul său din comuna Moşoaia şi nu s-a mai întors. Divorţat de ceva vreme, bărbatul este tatăl a doi copii, ambii studenţi la o facultate din Bucureşti.

Sursa: ziarulargesul.ro

Mai multe articole despre:
Argeş spânzurare sinucideri