MENIU

Val de incendii în țară: o cabană a fost mistuită de flăcări iar o biserică a ars din temelii. Risc uriaș de explozie, în Argeș

Intervenție pompieri incendiu/ Captură video

Mai multe incendii devastatoare au avut loc în țară. În Alba, pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările uriașe care au distrus o cabană. În Vaslui, o biserică veche a luat foc. Pompierii au reușit să salveze doar altarul. În Argeș, exista riscul uriaș de explozie după ce o centrală termică a luat foc. Salvatorii au reușit să stingă flăcările înainte de a ajunge la materialele inflamabile. 

O cabană din Sebeș, județul Alba, a fost mistuită de flăcările uriașe. Peste 200 de metri pătrați s-au făcut scrum. Pompierii au avut o misiune foarte dificilă și au chemat întăriri pentru că întreaga construcție era construită din lemn.

Clădirea era construită din lemn.

Nu au fost victime, iar salvatorii au stins flăcările după câteva ore. Nimic nu a mai putut fi salvat.

În județul Vaslui, doar altarul și câteva icoane au mai rămas întregi după ce un incendiu a izbucnit la o biserică veche. Alerta la 112 a fost dată de localnicii din satul Chersăcosu care au văzut flăcările din depărtare. Din primele informații, focul a pornit de la coșul de fum înfundat.

Iar în județul Argeș, pompierii au intervenit la timp pentru a stinge un incendiu care a cuprins un service auto. Peste 20 de metri pătrați au ars complet. O anexă și o centrală termică au fost afectate de flăcări, iar lângă acestea se aflau mai multe butoaie cu combustibili și ulei de motor. Pompierii au reușit în ultimul moment să evite o deflagrație.