MENIU

Val de accidente grave în țară. Un mort și nouă răniți pe șosele VIDEO

Un salvamontist aflat în timpul liber, a evaluat victimele accidentului de pe Transalpina. Foto/Salvamont

Val de tragedii pe șosele. La Galați, un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit cu un alt automobil. De asemena, alți 5 pasageri din cele doua mașini au avut nevoie de îngrijiri medicale. Tot la Galați, o șoferiță a ajuns la spital, grav rănită, după ce mașina ei a fost aruncată de pe un pod. Iar pe Transalpina, trei persoane au suferit răni după ce mașina în care se aflau a ajuns pe contrasens. 

Un șofer în vârstă de 44 de ani a murit în urma unui grav accident care a avut loc pe Drumul Județean 211A în județul Galați. Tragedia a avut loc după ce două mașini s-au ciocnit frontal. Alte 5 persoane aflate în cele două autoturisme au avut nevoie de îngrijiri medicale și au ajuns la spital. Șoferul celeilalte mașini a fost testat cu aparat etilotest dar rezultatul a fost negativ.

 

Tot la Galați, o mașină condusă de o tânără de 26 de ani care circula regulamentar a fost aruncată de pe un pod din comuna Matca. Totul după ce, o mașină care circula cu mare viteză de pe sens opus a făcut o depășire fără să o vadă și a lovit-o în plin. Femeia a ajuns de urgență la spital. Localnicii spun că în zonă mulți tineri obișnuiesc să iasă noaptea cu mașinile pe străzi și să facă întreceri.

Un accident grav a avut loc și pe Transalpina. Șoferul unei mașini a pierdut controlul direcției și a intra cu autoturismul într-un podeț. În urma impactului, trei persoane au fost rănite și transportate la spital. Primul care a ajuns la faţa locului a fost un salvamontist aflat în timpul liber, care a evaluat victimele şi le-a acordat primul ajutor.