MENIU

Val de accidente pe șoselele din România. 3 oameni, inclusiv un copil, au ajuns la spital în stare gravă, la Suceava. Carambol cu 5 mașini în București

Val de accidente pe șoselele din România. Un carambol cu cinci mașini a avut loc noaptea asta în Capitală, iar la Suceava mai multe persoane și-ar fi putut pierde viața după ce o mașină și o căruță s-au izbit în apropiere așa-numitul "Zid al morții".

Cinci mașini au fost grav avariate într-un accident care a avut loc pe un mare bulevard din București. Trei vehicule au fost implicate în accidentul inițial, însă una dintre ele a ricoșat și a lovit alte 2 automobile parcate pe marginea drumului.

 

2 persoane au fost duse de urgență la spital, iar cei trei șoferi au fost testați pentru consum de alcool sau alte substanțe, dar rezultatele au fost negative.


Un alt accident extrem de grav s-a produs marți seară în județul Suceava, în cea mai periculoasă zonă de pe DN17, supranumită chiar "Zidul Morții".

3 persoane, printre care şi un copil de 12 ani, au ajuns la spital în stare gravă, după ce o maşină şi o căruţă s-au ciocnit violet.

Şoferul maşinii, un tânăr de 25 de ani, ar fi pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu atelajul care circula din sens opus.  În urma impactului, atât el, cât şi o femeie de 28 de ani, pasager în autoturism, au suferit răni grave. În stare critică a fost şi copilul aflat în căruţă.

 

 

Mai multe articole despre:
accident carambol bucuresti zidul mortii suceava