MENIU

Văduva bărbatului tranşat de studenţii la Medicină şochează: Dacă ies din închisoare, vor fi morţi!

Văduva bărbatului tranşat de studenţii la Medicină şochează: Dacă ies din închisoare, vor fi morţi! / Foto: adevarul.ro

Cu sase ani in urma, doi studenti la Medicina, Carmen Bejan si Raul Sergiu Florea, realizau una dintre cele mai brutale crime din istoria Romaniei.

Wowbiz.ro a vizitat-o pe Lucretia Schroth, vaduva barbatului omorat si transat de cei doi medicinisti. Trifu Schroth, un cetatean de etnie roma din Timisoara, a fost taiat in bucati de cei doi, dupa o partida de amor cu studenta. Cadavrul acestuia a fost gasit transat cateva zile mai tarziu in portbagajul unei masini.

Lucretia Schroth locuieste singura, intr-o casa mare pe care sotul ei a ridicat-o cu multi ani in urma. E nedespartita de punga ei de medicamente si spune ca s-a imbolnavit din cauza socului pe care l-a avut in momentul in care a aflat de oribila crima. E diabetica, cardiaca si se plange in fiecare zi ca o doare capul.

„M-am intalnit cu ei la proces. Ei i-am strigat: „Criminalo! Ce ai facut? L-ai distrus pe batranul meu!” El era altfel, daca ea nu era asa, el nu facea! Ea a dat cu cutitul, criminala si l-a atins exact la inima. 3 sau 4 cutite i-au dat. La o moarte cum a avut el, nu le-a dat pedeapsa mare. Asta nu era pedeapsa de 20 de ani. Dupa ce au facut ceea ce au facut, viata merge inainte pentru criminali. Ei scapa din puscarie, iar sotul meu putrezeste. Am auzit ca ucigasii vor sa iasa mai devreme, ca fac cereri la inchisoare! Nu se poate asta! Eu fac recurs, am dreptul asta! Dupa ce l-au omorat in felul ala, mai au ei curajul sa ceara sa iasa afara? Pai, vor fi si ei morti, atunci! Mai bine sa stea ei in pucarie, ca mai trece focul asta, greutatea de pe familie! Ei se cer afara? Niciodata! Ce au facut ei, la noi, in Romania nu s-a mai auzit!", a spus femeia.