MENIU

Vaccinarea la domiciliu împotriva COVID-19, în premieră, la Arad

Vaccinarea la domiciliu începe la Arad, după Paște

Primarul Aradului a anunțat marți campania de vaccinare la domiciliu de săptămâna viitoare după sărbătorile pascale.

cateva zeci deja pe liste, deschise de ieri, se va incepe vaccinarea la domiciliu din a doua zi de paste

Primarul Călin Bibarț a declarat, marți, că „se va începe vaccinarea la domiciliu din a doua zi de Paște. Câteva zeci de persoane sunt deja înscrise pe liste, deschise de ieri (luni, 26 aprilie - n.red.)”, la o televiziune de știri.

Pentru tot acest proces s-au mobilizat numeroși voluntari care au grijă de listele celor care anunță că vor să se înscrie pentru vaccinarea la domiciliu.

În acest scop sunt puse la dispoziția celor interesați două numere de telefon la care se pot face programări pentru vaccinare: 0783 121 105 și 0257 254 923, a anunțat Primăria Arad, potrivit realitateadearad.net.

Edilul Aradului a anunțat că cei care vor să se vaccineze la domiciliu o pot face cu toate produsele care sunt în prezent: Pfizer, Moderna, AstraZeneca.

„Vor putea alege toate variantele posibile, toate vaccinurile”, a menționat primarul.

Acesta a mai spus că după administrarea vaccinului, echipajul medical va rămâne cele 15 minute pentru a monitoriza starea pacientului, pentru a preîntâmpina apariția unor reacții adverse.

Primarul Călin Bibarț a făcut și o conferință de presă marți, alături de viceprimarul Lazăr Faur și de șeful Direcției de Sănătate Publică Arad, pentru a prezenta toate variantele pe care le au arădenii la dispoziție pentru a se vaccina cât mai repede împotriva COVID-19: în centrele de vaccinare, cele din mașină - drive-thru și la domiciliu.