MENIU

Vaccinare anti-COVID-19 în toată luna iunie la Castelul Bran - În premieră, se pot imuniza și copiii de peste 12 ani

Vaccinare anti-COVID-19 în toată luna iunie la Castelul Bran - În premieră, se pot imuniza și copiii de peste 12 ani

Vaccinarea la Castelul Bran se prelungește cu o lună și va continua şi pe parcursul lunii iunie, la sfârșit de săptămână. Imunizarea anti-COVID-19 va fi și pentru copiii cu vârsta minimă de 12 ani, în prezenţa unui părinte sau a tutorelui legal.

Administraţia Castelului Bran a anunţat, vineri, că centrul de vaccinare se va muta din Vama Medievală în Casa de Ceai a Reginei Maria, în Parcul Regal al Castelului, pentru că este mai accesibil.

Oamenii care vor dori să se vaccineze au la dispoziție Pfizer şi Johnson&Johnson, fără a fi necesară programarea în prealabil, doar pe baza buletinului de identitate.

Campania de vaccinare de la Castelul Bran a debutat pe 7 mai, fiind realizată în parteneriat cu DSP Braşov, Instituţia Prefectului şi Primăria Râşnov. 

Programul de funcționare rămâne neschimbat pe tot parcursul lunii iunie, respectiv doar pe perioada weekend-urilor, după cum urmează:
Vineri 14:00 - 20:00
Sâmbătă 10:00 - 20:00
Duminică 10:00 - 18:00
Ultima zi de vaccinare va fi duminică, 27 iunie.
 
Accesul la centrul de vaccinare nu este condiționat de vizitarea Castelului Bran și este gratuit, pe ambele porți, mai anunță reprezentanții administrației.
 

Castelul oferă pentru cei vaccinaţi, în afară documentul oficial, diplome de vaccinare, iar pentru cei care aleg să viziteze obiectivul turistic, acces gratuit la Camerele de Tortură - pentru adulţi şi explorarea Tunelului Timpului - pentru adolescenţi.