MENIU

VACANŢE LA PROMOŢIE. 30% dintre turiştii din sezonul de iarnă aleg pachetele extrasezon

Vacanţe la promoţii
<p>Vacanţe la promoţie </p>

Dacă unii dintre noi suspină deja după concediul care s-a încheiat, alţii abia acum îşi fac bagajele. Şi-au programat vacanţa în extrasezon, cu bani mai puţini. Pentru ei, agenţiile de turism au pregătit pachete speciale la preţuri şi de două ori mai mici faţă de perioada sărbătorilor.

Maria şi soţul ei îşi fac bagajele şi pleacă în vacanţă când restul familiei se întoarce acasă, după sărbători.

"Dupa sarbatori am hotarat sa plecam in Austria, o sa stam 2 zile la viena si apoi catre o statiune montana", a spus femeia.

Au plătit 1.000 de euro pentru un sejur de aproape două săptămâni, departe de aglomeraţie. Revelionul întârziaţilor a fost mereu la mare căutare, iar de la an la an, numărul turiştilor care aleg vacanţe extrasezon a fost în creştere. Aproape o treime din cei care călătoresc vânează ofertele agenţiilor de după sărbători.

Pentru un sejur de şapte nopţi la schi în Austria o persoană trebuie să plătească 205 euro. Mai puţin cu 145 de euro faţă de preţul din luna decembrie. În pachet este inclus micul dejun, însă transportul nu e asigurat. 0,24

Pachetele de sărbători rămân în topul vânzărilor. Statisticile Federaţiei Patronale din Turism arată că anul acesta peste 10.000 de români şi-au petrecut Revelionul în străinătate şi au cheltuit peste 5 milioane de euro.

Mai multe articole despre:
vacanţe vacanţe promoţii extrasezon vacanţe