MENIU

Vacanța de Rusalii umple litoralul. Cât mai costă cazarea la malul mării

Vremea bună va umple litoralul de turiști în minivacanța de Rusalii. În cele cinci zile libere în care românii sărbătoresc și Ziua Copilului, peste 70 de mii de oameni și-au făcut rezervări la mare. 

Ca și în anii trecuți, cea mai căutată stațiune este Mamaia, urmată de Eforie Nord și Vama Veche. Cu toate acestea, sunt mai multe rezervări și la hotelurile din Neptun, Olimp, Jupiter și Venus în acest an.

Vacanțele sunt între trei și patru nopți. Pentru un hotel de trei stele, turiștii vor plăti intre 135 și 230 de lei pe noapte. Prețurile însă cresc în funcție de confortul și preferințele clienților. Și în cele mai cunoscute stațiuni de la munte şi în Delta Dunării gradul de ocupare este de 100%. 

Preţurile din cadrul programului "Litoralul pentru toţi" vor rămâne neschimbate şi la începutul lunii iunie, momentul în care copiii se aşteaptă să înceapă vacanţa. Cu toate acestea, în cazul unei prelungiri a anului şcolar din cauza unei greve, planurile turiştilor ar putea suferi consecinţe neplăcute.

Mai multe articole despre:
turisti litoral rusalii mare cazare hotel