MENIU

Vacanţă de coşmar pentru mai mulţi turişti pe litoralul românesc. Au pierdut mii de lei pentru o cazare fictivă: hotelul era ÎNCHIS

Caz șocant pe litoralul românesc în plin sezon al vacanțelor. Mai mulţi turişti, care voiau să se cazeze la un hotel din staţiunea Mamaia Nord, au fost înşelaţi cu câteva mii de lei. In realitate hotelul era închis. Banii ajungeau la o femeie care la un moment dat inchiriase unitatea de cazare si a disparut fără să-i plătească proprietarului de drept niciun leu.

Mai mulţi turişti care au vrut să se cazeze la un hotel din staţiunea Mamaia Nord au fost înşelaţi. Hotelul era închiriat de o femeie care a păcălit atât turiştii, cât şi proprietarul, uitatea de cazare fiind închisă.

Hotelul a fost scos la vânzare fără succes, aşa că proprietarul l-a închiriat, anul trecut, unei femei din Cluj. Hotelul a funcţionat doar o lună, iar femeia a plecat şi nu i-a plătit proprietarului nici chiria, nici utilităţile.

Femeia vinde în continuare vacanţe în acest hotel închis prin agenţii, pe Booking şi chiar direct. 

Litoralul românesc, invadat de alge. Cum explică experții fenomenul: plajele au devenit verzi. Cât de periculoase sunt, de fapt, pentru turiști

La poliţia oraşului Năvodari au fost înregistrate 5 plângeri penale. Oameni care şi-au achitat vacanţa la acest hotel şi au fost păgubiţi. Ei spun că au fost înşelaţi cu sume cuprinse între 1.000 şi 1.300.

Poliţiştii au deschis mai multe dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Cea mai periculoasă plajă de pe litoralul românesc. Multe persoane au murit aici pentru că au ignorat avertismentele