MENIU

Vă mai amintiți pe Sabrina? Cum arată la 55 de ani sex-simbolul anilor 80, cunoscută pentru hitul „Boys”. Galerie Foto.

La auzul numelui de Sabrina, tinerii anilor ”80 își amintesc cu nostalgie atât pozele sexy ale cântăreței, cât și melodia „Boys”, al cărei videoclip nu lipsea de pe nicio casetă video. La acea vreme, videoclipul cântăreței din Italia era atât de fierbinte, încât a avut o variantă cenzurată pentru a rula la TV.

În 1987, când lansa videoclipul piesei „Boys“, Sabrina devenea un fenomen, iar piesa cucerea topurile din Europa și ajungea numărul 1 în Elveția și Spania, numărul 2 în Germania, numărul 3 în Norvegia și Marea Britanie. Videoclipul cu tânăra artistă dansând în piscină a avut o variantă cenzurală pentru a putea fi transmis de posturile TV.

În anii "90, a vrut să se distanțeze de imaginea de bombă sexy, dar nu s-a mai bucurat de același succes. Totuși, nu a renunțat niciodată la cariera artistică: a continuat să cânte, să lanseze albume și să joace în filme și încă susține concerte în toată lumea. Întrebată de Vanity Fair Italia care a fost cea mai mare prejudecată în ceea ce o privește, Sabrina a răspuns: „Că sunt frumoasă și proastă“.

„Sunt etichetată în funcţie de melodia asta, dar eu sunt mai mult decât «Boys». Toată viaţa mea s-a rezumat la asta. E un sentiment ciudat. O urăsc şi o iubesc în acelaşi timp. Aveam 17 ani când a început succesul meu. Atunci n-am realizat nimic, era o nebunie totul“, declara cântăreața într-un interviu pentru Adevărul.

„Uită-te la fetele de astăzi. Sunt o călugăriţă pe lângă artistele de azi. Momentul acela a fost potrivit pentru mine, să apar aşa cum am făcut-o. Nu trăiesc cu regrete. Este mult mai uşor să fiu mulţumită cu ce-am făcut şi să n-am regrete. Astăzi este prea mult marketing, nu mai este creaţie în spatele artiştilor noi. Personalitatea va trebui să-şi arate faţa, la un moment dat, altfel n-au nicio şansă“, a mai spus ea.

Mai multe articole despre:
Sabrina sex simbol cantareata hit