MENIU

USR PLUS și AUR, atac umăr la umăr împotriva lui Cîțu: ce îi reproșează senatorii premierului

USR PLUS, atac la Cîțu

Parlamentarii USR PLUS și cei de la AUR au făcut iar front comun împotriva lui Florin Cîțu de la tribuna Senatului. Unii îl acuză că se ocupă mai mult de campania internă din PNL decât de cea de vaccinare, alții - că prin introducerea certificatului de vaccinare încalcă drepturile românilor. Totul s-a întâmplat la dezbaterea legii pentru introducerea certificatului verde. 

Primii care l-au atacat pe Cîțu au fost chiar foștii parteneri de guvernare de la USR PLUS.

Radu Mihail - senator USR: „Niciodată nu am văzut un om care să fugă de răspundere, cu o frică mai mare, precum Florin Cîțu, care acum amenință în stânga și dreapta cu corpul de control să vadă cât de pregătită este situația de sănătate al țării să facă față valului 4. Să vadă ce? Cum stătea el la Vama Veche numărând valurile, valul 1, valul 2 , valul 3”.

Senatorii USR i-au transmis lui Cîțu și un mesaj înaintea Congresului PNL.

„Florine, virusul nu ține cont că sâmbătă, ai congres, pentru că, florine, virusul nu are carnet de partid”, a mai spus Radu Mihail.

Replica a venit la fel de virulentă, de la senatoarea PNL Alina Gorghiu.

„La dvs sunt 2 candidați... care mai de care cu o procedură de vot fraudată, pe care a trebuie să o reluați cu oameni care nu au niciun fel de legatură ... (Dna senator, vă rog) Aaa, acum vă deranjează că vorbesc de Barna și de Cioloș, ce drăguț”.

Senatorul ex-AUR - Diana Șoșoacă: „Ar trebui sa discutăm despre încălcarea dreptului omului prin pașaportul verde și nu de dl Cîțu. Și USR dă în Cîțu în condițiile în care l-a susținut și i-a ridicat statuie. Am înțeles că de azi Bucureștiul e în cod roșu, am înțeles că nu mai avei cum să vă faceți congresul PNL. Slavă Domnului, rămâne dl Cîțu la guvernare, altfel venea dl Orban”.

Subiectul certificatului verde a fost mult mai puțin interesant pentru senatori decât lupta dintre PNL și USR.

Adrian Cercel: „Sunt mai mult de 50 la sută din persoane infectate care nu au manifestări clinice. Și ce să vezi, și-au găsit anticorpi”.

Mai multe articole despre:
usr plus aur parlament citu certificat covid