MENIU

Urmărită prin GPS de fostul iubit. Gestul care a alertat poliția: tulburător ce i-a făcut bărbatul

O femeie din Blaj a fost urmărită prin GPS de fostul concubin. Conform realitateadealba.net, bărbatul i-a montat un dispozitiv GPS, pe mașina femeii, pentru a vedea unde se deplasează aceasta. 

În dimineața zilei de 18 iunie 2023, femeia în vârstă de 34 de ani a sesizat Poliția Municipiului Blaj cu privire la faptul că fostul său concubin a pătruns, fără drept, în locuința sa și a amenințat-o.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în noaptea de 17/18 iunie 2023, bărbatul, în vârstă de 31 de ani, ar fi distrus ușa de acces în imobilul fostei sale concubine, ar fi pătruns în interiorul acestuia unde i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență.

Se pare că, bărbatul ar fi montat, pe autoturismul femeii, un dispozitiv GPS, pentru a-i monitoriza deplasările.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, un ordin de protecție provizoriu prin care i-au interzis să se apropie de fosta sa parteneră.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere, amenințare și violarea vieții private.

Mai multe articole despre:
GPS gelozie urmarire amenintare parteneri