MENIU

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood s-a destrămat, după 10 ani de relaţia

Actriţa Diane Kruger s-a despărţit de partenerul ei de viaţă, actorul Joshua Jackson, după o relaţie care a durat 10 ani, informează contactmusic.com.

Agentul de presă al celor doi actori a confirmat despărţirea cuplului, luni, printr-un comunicat remis revistei People, potrivit căruia Diane Kruger şi Joshua Jackson vor rămâne în relaţii amiabile.

”Diane Kruger şi Josh Jackson au decis să se despartă, dar vor rămâne prieteni”, se afirmă în acelaşi comunicat de presă, scrie news.ro

Vestea despre despărţirea cuplului reprezintă o surpriză, întrucât cei doi actori au fost fotografiaţi împreună într-o vacanţă romantică, la New York, vineri, ziua în care Diane Kruger a împlinit vârsta de 40 de ani.

Se pare că decizia de a se despărţi a fost luată de cei doi actori în ziua următoare. Sâmbătă, Diane Kruger a publicat un selfie pe contul ei de Instagram, însoţit de un mesaj care a părut că se referă la despărţirea ei de Joshua Jackson.

”E petrecerea mea şi pot să plâng dacă vreau #UnNouÎnceput”, se afirmă în acel mesaj.

Joshua Jackson nu a fost niciodată căsătorit. Relaţia lui cu Diane Kruger a început în 2006, acelaşi an în care actriţa a divorţat de primul ei soţ, regizorul şi actorul francez Guillaume Canet.

Mai multe articole despre:
despărţire diane kruger joshua jackson hollywoo