MENIU

Ungaria-România Euro 2016. Mesajul de ultimă oră al lui Iohannis pentru tricolori

Klaus Iohannis Ungaria-Romania

Euro 2016 Ungaria-România.  Președintele Klaus Iohannis a postat pe Facebook un mesaj de încurajare adresat echipei naționale a României înaintea meciului cu reprezentativa Ungariei.

Ungaria-România Euro 2016. Președintele Iohannis spune că va urmări meciul din această seară, că este alături cu gândul de jucători și că speră "să demonstrăm încă o dată că talentul și dăruirea ne vor face și de această dată învingători":

"Pentru echipa națională de fotbal a României urmează două meciuri foarte dificile. Voi urmări meciul de diseară și îmi doresc să demonstrăm încă o dată că talentul și dăruirea ne vor face și de această dată învingători. Sunt cu gândul alături de jucători și sper din toată inima să se califice la EURO 2016. Hai România!", a scris Iohannis pe Facebook.

Euro 2016 Ungaria-România, ora 21.45. Ce surpriză ne-au pregătit maghiarii LIVE TEXT

Și Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de putere", de la Realitatea TV, a transmis un mesaj de încurajare pentru naţionala României. "Astăzi sunt cu sufletul la Budapesta! (...) Hai România! Se poate!", a scris el pe contul său de Facebook.

Cu doar câteva ore înainte de meciul România – Ungaria, Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, a publicat pe contul personal de Facebook un mesaj de încurajare pentru naţionala României.

„...mă doare stomacul de emoţie, mai ales după ce am auzit că ultraşii maghiari au încercat aseară să nu îi lase să doarmă pe băieţi! Am stat în hotelul acela în care sunt băieţii, foarte aproape de Lánchíd…”, a scris el.

Acum îmi pare rău că nu m-am dus la Budapesta! Vă rog din suflet, însă, indiferent de ce va fi astăzi, ca luni seara, pe Arena Naţională, să demonstrăm că am fost, suntem şi vom fi în viaţa asta mândri de culorile drapelului şi de România eternă! Din păcate, luni nu pot fi pe Arena Naţională, deoarece am emisiune de la 21.00, dar voi fi cu sufletul acolo, aşa cum astăzi sunt cu sufletul la Budapesta! Îi vom bate acasă, ştiu asta, simt... E o zi din acelea în care nu pot face absolut nimic, decât să citest ştiri şi statistici... Hai România! Se poate! Doamne ajută!”, a adăugat Rareş Bogdan.

Partida România – Ungaria are loc, vineri, 4 septembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Groupama Arena din Budapesta.