MENIU

Una dintre mașinile folosite de Nicușor Dan, ridicată de Poliția Locală - FOTO

Sursa foto: Facebook / Nicuşor Dan

Una dintre mașinile folosite de primarul Capitalei, Nicușor Dan, a fost ridicată în această dimineață de Poliția Locală a Sectorului 5. Autoturismul era parcat neregulamentar, iar acum edilul trebuie să scoată din buzunar câteva sute de lei pentru a recupera mașina pe care o folosea de câțiva ani în interes de serviciu. Potrivit Primăriei Sectorului 5, aceeași mașină a fost ridicată de autorități și în urmă cu trei ani din același motiv. 

Autoturismul a fost ridicat de către poliția locală și asta pentru că edilul ar fi parcat neregulamentar pe o stradă din sectorul cinci. Nicușor Dan are la dispoziție 30 de zile să-și recupereze mașina, iar pentru acest lucru trebuie să plătească serviciul de transport, dar și amenda pentru că a parcat neregulamentar.

Nu este însă prima abatere a primarului. Nicușor a recunoscut în urmă cu câteva săptămâni că a fost amendat în parcarea primăriei pe care o conduce pentru că nu și-a prelungit la timp intervalul de staționare. Mai mult, primarul a fost surprins și în momentul în care traversa strada ilegal împreună cu fetița sa.

Pe de altă parte, primarul Nicușor Dan spune că își petrece toată ziua la primărie. Într-un live pe pagina sa de socializare, acesta a spus că îi mulțumește soției pentru ajutor și a explicat că programul să este de la 8 la 20.

În ceea ce privește problema locurilor de parcare din Capitală, edilul vrea acum să schimbe taxa. Mai exact, potrivit proiectului aflat în dezbatere publică, șoferii vor plăti cinci lei pe oră în toate zonele din oraș. 

Mai multe articole despre:
masina nicusor dan