MENIU

Un VIDEO INCREDIBIL arată cum un pacient e VINDECAT DE CANCER: "Nu este vorba despre nicio magie"

<p>Specialistii descriu actiunea noului medicament Nivolumab asupra tumorilor canceroase de la nivelul plamanilor fiind "extraordinara"</p>

Un video extras dintr-o conferinţă susţinută de Gregg Braden arată cum un grup de medici chinezi vindecă cancerul unei paciente, prin intermediul meditaţiei.

"Ei isi creeaza sentimentul ca femeia este deja vindecata; apoi, putem privi in interiorul corpului ei printr-un dispozitiv cu ultrasunete, si putem vedea cancerul disparand. In numai 3 minute, in prezenta "limbajului care vindeca", scrie garbo.ro.

Ceea ce veti vedea este acea femeie, in stare constienta, nu este sub influenta anestezicelor, ea crede in acest proces, ea crede in ceea ce se intampla. Cei trei specialisti sunt in masura sa creeze sentimentul de sanatate in interiorul lor, ca si cum femeia ar fi deja vindecata.

In timpul vindecarii, ii veti auzi pe cei trei specialisti cantand un cuvant. Vreau sa intelegeti ca nu este vorba despre nicio magie a cuvantului, ar putea fi orice cuvant...", explica Gregg Braden in cadrul conferintei.

Poti vedea discursul lui Braden cu subtitrare in limba romana, iar scena vindecarii incepe de la minutul cinci.