MENIU

Un vânător a fost găsit împușcat în inimă. Bărbatul avea 49 de ani

Un bărbat de 49 de ani, paznic la un fond de vânătoare, a fost găsit împușcat în piept în curtea locuinței sale din Desești, județul Maramureș. Incidentul a avut loc noaptea trecută și a fost raportat la numărul de urgență 112 în jurul orei 23:00.

Conform apelului primit de polițiști, bărbatul s-a împușcat cu arma din dotare.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde l-au găsit pe bărbat decedat, prezentând o plagă prin împușcare la nivelul pieptului. Medicii care au intervenit nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața și au fost nevoiți să constate decesul.

Bărbatul era cunoscut ca meșter popular

Victima era paznic la un fond de vânătoare din comuna Desești și era cunoscut în zonă pentru îndemânarea sa de meșter popular. Alături de fratele său, a contribuit la lucrările din lemn care împodobesc casa parohială din Desești. Bărbatul suferea de mai multe afecțiuni medicale și a amenințat în repetate rânduri că își va pune capăt zilelor.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga spitalului din Baia Mare, unde medicii legiști urmează să stabilească cu exactitate cauza decesului. Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica toate circumstanțele acestui tragic incident.