MENIU

Un vânător a ajuns la spital, după ce a fost sfâșiat de o ursoaică

Un vânător a ajuns la spital, după ce a fost sfâșiat de o ursoaică

Incident grav în județul Gorj! Un vânător de 58 de ani a ajuns la spital după ce a fost sfâșiat de o ursoaică în timpul unei partide de vânătoare. 

Un bărbat de 58 de ani, din comuna Lelești, județul Gorj, a fost atacat de un urs și a fost rănit, în dimineața zilei de duminică, 26 noiembrie, în timp ce participa la o partidă de vânătoare în pădurea din localitatea Lelești, de lângă Târgu Jiu.

Bărbatul se afla într-o pădure atunci când a fost atacat de animalul sălbatic. Ursoaica era însoțită de puii ei. Bărbatul a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Din primele informații, bărbatul nu a suferit răni grave. Starea lui, spun medicii, este stabilă.

Aeronavă cu români la bord, lovită de fulger, în Italia 

„La orele 9,50, la Inspectoratul Județean de Jandarmi «Tudor Vladimirescu» Gorj a primit un apel 112 prin Serviciul Național de Urgențe. Din pădurea din localitatea Lelești, în timpul organizării unei partide de vânătoare, o persoană a fost atacată de urs. La fața locului a fost direcționată echipa de intervenție din cadrul Jandarmeriei Gorj, iar persoana implicată a fost dusă la spital de către un echipaj de ambulanță. Atunci când echipajul de jandarmi a ajuns la fața locului, ursul nu se mai afla acolo“, a spus Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Gorj.

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu au transmis că bărbatul a ajuns la spital cu mai multe traumatisme la brațe și se investighează posibile fracturi. Acesta se află într-o stare stabilă și va rămâne internat în spital.

Delir în Germania: O pensionară a fost evacuată din casă pentru a-i caza pe refugiați

 

Mai multe articole despre:
vanator ursoaica urs spital