MENIU

Un ultim omagiu pentru Doloresc O'Riordan, solista The Cranberries. Înmormântarea va avea loc marţi

Un ultim omagiu pentru Doloresc O'Riordan, solista The Cranberries. Înmormântarea va avea loc marţi

Trupul neînsufleţit al solistei The Cranberries, Dolores O'Riordan a fost depus la o biserică din oraşul său natal, Limerick, în Irlanda. Sute de fani i-au adus un ultim omagiu artistei. 

Într-o linişte absolută, sicriul cu trupul neînsufleţit al solistei The Cranberries a fost dus în biserica ce s-a dovedit neîncăpătoare pentru fanii care au vrut să îşi ia adio de la artistă.

Dolores va fi înmormântată marţi, în prezenţa familiei şi a apropiaţilor. Cântăreaţa şi compozitoarea irlandeză a murit pe 16 ianuarie, la Londra, la vârsta de 46 de ani. Ea se afla în capitala Marii Britanii pentru o scurtă sesiune de înregistrări. Poliţia a anunţat că nu consideră moartea suspectă, ceea ce a alimentat speculaţiile că a fost vorba despre o sinucidere. Cântăreaţa a anunțat chiar ea că în 2015 a fost diagnosticată cu tulburare bipolară.

Trupa The cranberries una dintre cele mai populare formaţii rock din anii 1990, a lansat şapte albume de studio, care s-au vândut în peste 40 de milioane de exemplare pe plan mondial. Formaţia a concertat la Bucureşti de două ori, în 2010 şi 2012.