MENIU

Un turist s-a aruncat de la etajul 10 al unui hotel din Mamaia

Eveniment tragic în stațiunea Mamaia. Un tânăr turist s-a aruncat de la etajul 10 al unui hotel de lux în care era cazat. Echipele de intervenție nu au mai putut face nimic.

În jurul orei 3.00 dimineața, un turist, fiind vorba de un bărbat de 34 de ani, din București, s-a aruncat de la etajul 10 al unității hoteliere.

Potrivit sursei citate, tânărul lucra în domeniul IT și obișnuia să se cazeze la hotelul respectiv, scrie focuspress.ro.. 

În această dimineață, în jurul orei 03:05, polițiști din cadrul Secției de Poliție Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 10 al unui hotel din stațiunea Mamaia. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani. La fața locului s-a deplasat și un echipaj medical, care a constatat decesul bărbatului. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, potrivit reprezentanților din cadrul IPJ Constanța.

Mai multe articole despre:
turist aruncat etaj mamaia hotel parc sinucidere