MENIU

Un tânăr tată a murit, iar soția și cei trei copii au ajuns la spital. Tragedie pe o șosea din vestul țării

Un bărbat și-a pierdut viața, iar trei copii au fost grav răniți, în urma unui aaccident rutier produs marț, pe un drum județean din județul Arad.

Grav accident rutier marți, la amiază,  din județul Arad, . În accidentul de pe DJ 793, produs între localitățile Beliu și Seliștea, a fost implicat un autoturism, fiind înregistrate cinci victime.

Șoferul, un bărbat, a rămas încarcerat, astfel că pompierii au acționat de urgență pentru extragerea acestuia dintre fiarele contorsionate. Din păcate, bărbatul era deja decedat, astfel că tot ce au putut să facă medicii a fost să declare decesul la fața locului, potrivit Arad Obiectiv.

Victima este un bărbat de 29 de ani, din Cărand. În mașină se mai aflau soția acestuia, în vârstă de 25 de ani, respectiv cei trei copii minori. Atât mama, cât și copiii, au scăpat cu viață, fiind preluate de către echipajele medicale și transportate la spital pentru îngrijiri și alte investigații medicale, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, Ruxandra Klein.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului Ineu cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Sebiș și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului au fost alocate și două ambulanțe, portivit pressalert.ro.

 

Mai multe articole despre:
accident timis mortal copii raniti