MENIU

Un tânăr inconștient. S-a urcat drogat la volan și fără permis. S-a oprit cu mașina în gardul unei case FOTO

Mașian s-a făcut țăndâri, însă tânărul a scăpat nevătămat. Foto/ISU

Accident, luni dimineață, într-o comună din Timiș. Un șofer a pierdut controlul volanului pe stradă principala și a intrat cu mașină in poartă unei case. A fugit cu altă mașina, a unui prieten care se afla în spatele său, însă a fost repede descoperit de polițiști. Tânărul nu avea permis și consumase substanțe stupefiante înainte de a se urca la volan.

Totul s-a întâmplat în Tomnatic. Autoturismul s-a făcut praf, însă tânărul de 21 de ani care îl conducea a scăpat teafăr și nevătămat. A ieșit din mașină și s-a urcat într-o altă, a unui prieten, care mergea în spatele lui.

Polițiștii ajunși la locul accidentului aveau să-l descopere rapid pe șoferul care s-a înfipt cu autoturismul în gard. Aveau să constate și că nu avea permis, iar testele au ieșit pozitive la canabis și amfetamină.

Nici prietenul sau, care l-a luat cu mașină de la locul accidentului, nu avea carnet de conducere.

„În această dimineață, în jurul orei 06:25, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism ar fi intrat în coliziune cu gardul unui imobil situat pe stradă Principală din localitatea Tomnatic.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, iar conducătorul auto nu a mai fost găsit la fața locului, acesta urcându-se în autoturismul care circulă în spatele său.

La scurt timp, în urmă cercetărilor efectuate polițiștii au reușit depistarea și identificarea conducătorului auto în localitatea Tomnatic, respectiv un tânăr de 21 de ani.

Polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Totodată, polițiștii au continuat verificările și au depistat și identificat și celălalt conducător auto (care era la volanul autoturismului în care s-a urcat celălalt tânăr după momentul accidentului) fiind vorba despre alt tânăr de 21 de ani, tot fără permis de conducere.

Și acesta a fost condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În ambele cazuri cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii stării de fapt și luării măsurilor legale.

În cauză au fost întocmite 2 dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere„, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Mai multe articole despre:
accident timis accident sofer drogat