MENIU

Un tânăr din Bucureşti s-a urcat drogat la volan şi a avariat mai multe maşini pe autostradă

Un tânăr din Bucureşti, care s-a urcat drogat la volan, a fost prins de poliţişti, după ce a avariat zece maşini pe Autostrada Bucureşti-Piteşti şi într-o localitate argeşeană. Tânărul a refuzat la spital să i se recolteze probe, însă a recunoscut că consumat droguri, potrivit Realitatea TV.

Tânărul de 28 de ani a alimentat la o benzinărie de la km 36 de pe A1 şi a plecat fără să plătesacă. Angajaţii au alertat poliţia, care a organizat două filtre. Bărbatul a refuzat să oprească maşina la semnalele oamenilor legii. Au fost sesizaţi şi poliţiştii argeşeni, care au reuşit să-l prindă pe şofer în localitatea Deduleşti, la aproximativ 100 de km de locul unde alimentase.

În drumul său, şoferul a acroşat, pe autostradă, patru maşini, iar în localitatea Deduleşti alte cinci. Tânărul a avariat bineînţeles şi maşina pe care o conducea. El a fost dus la spital, unde a refuzat să i se recolteze probe, însă a recunoscut că s-a drogat.


Tânărul va trebui să plătească şi daunele provocate, dar asta abia după ce se va trezi din euforia generată de drogul pe care l-a luat. 

 
Mai multe articole despre:
maşini poliţie Bucureşti trafic droguri