MENIU

Un tânăr de 25 de ani cu meningită se zbate între viață și moarte. Familia acuză medicii că au făcut transferul târziu

Un tânăr de 25 de ani, cu meningită, se zbate între viață și moarte

Sunt acuzații grave la spitalul Județean din Slatina, acolo unde un tânăr de 25 de ani, suspect de meningită, fusese internat. Pentru că starea sa se agrava, acesta a fost tranferat în București. Familia dă însă vina pe medicii din Olt pentru că ar fi cerut transferul prea târziu.

Un tânăr fără nicio problemă de sănătate înainte de internare, în cursul săptămânii trecute, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Slatina, se zbate acum între viaţă şi moarte. 

Tânărul s-a simţit rău, iar după o zi în care a văzut că starea nu i se îmbunătăţeşte s-a adresat spitalului. Medicii ar fi suspectat de la început o meningită.

De aici, însă, au apărut problemele. A fost mai întâi nevoie de un medicament pe care familia a fost nevoită să-l cumpere, pentru a-l procura viitoarea soţie a tânărului apelând inclusiv la comunităţile de pe Facebook. 

Odată găsit medicamentul, au aflat că nu de 10 fiole avea nevoie, ci de câte 10 fiole pe zi.

Tot pe Facebook, dar şi prin reţeaua de cunoştinţe, au încercat să-i găsească un loc la un spital de rang superior. Aşa au ajuns în ziua de vineri, când de la Spitalul Militar Bucureşti ar fi primit vestea că există pentru el un loc acolo.

Mai multe articole despre:
spital slatina meningita