MENIU

Un tânăr de 19 ani, la un pas de moarte după ce a sărit în mare, de pe un dig, la Eforie Nord - S-a lovit grav la cap

Au fost clipe de panică în stațiunea Eforie Nord. Un turist a fost la un pas de moarte după ce a sărit în mare de pe un dig și s-a lovit la cap. 

Tânărul de 19 ani se afla pe plaja împreună cu prietenii, iar la un moment dat, s-a aruncat în mare. A avut ghinionul să se lovească la cap în pietre, iar cei care îl însoțeau au sunat la 112 imediat ce au văzut că nu iese la suprafață. Lovitura a fost destul de puternică pentru că pe moment tânărul nu și-a mai simțit picioarele, nu și-a mai simțit corpul.

Din fericire, spuneau paramedici, tânărul este în stare bună, era conștient, cooperant, însă nu își simțea mai multe părți ale corpului, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Constanța.

 

A fost scos urgent din mare de salvamarii ce se aflau în preajmă, iar medicii l-au transportat la spital pentru investigații amănunțite.

Și zilele trecute, un alt baiat de 16 ani s-a aruncat în mare și s-a lovit la cap tot în pietre. Cazul s-a sfârșit însă tragic pentru că medicii nu l-au mai putut salva. 

Mai multe articole despre:
Eforie Nord