MENIU

Un tânăr de 19 ani a provocat un accident cu o mașină furată în care se afla și un copil de 12 ani

Un tânăr de 19 ani, din Craiova, a fost protagonistul unui accident spectaculos produs în această dimineață, cu puțin înainte de ora 5:00. Un copil de 12 ani, aflat și el în mașină, a fost rănit.

Polițiștii au descoperit ulterior accidentului că bărbatul a sustras autoturismul care se afla parcat neasigurat și cu cheile în contact. A avut și un partener de ”aventură”, un copil de 12 ani, tot din Craiova.

Tânărul a condus mașina până într-o intersecție unde, la efectuarea virajului către dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a acroșat bordura care desparte sensurile de circulație, s-a răsturnat şi a intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto şi minorul de 12 ani, pasager în autoturism, au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, primului fiindu-i recoltate şi probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă.