MENIU

Un tânăr de 16 ani din Suceava s-a spânzurat cu fularul fostei iubite. Ce a urmat e cutremurător

Un tânăr de 16 ani din Fălticeni, Suceava, a încercat să se sinucidă, joi, după ce iubita s-a despărțit de el, scrie cronicadefalticeni.ro.

Tânărul L.C. de 16 ani, din Horodniceni, s-a hotărât să-și pună capăt zilelor după ce prietena lui, V.M, de 15 ani, i-a spus că vrea să se despartă de el. Adolescentul, elev la Colegiul ”Vasile Lovinescu” din Fălticeni nu a suportat ideea separării de iubita lui și i-a spus acesteia că se va spânzura.

La despărțire băiatul i-a luat fularul prietenei sale, amenințând din nou că se va spânzura. În urmă cu o săptămână L.C îi spunea prietenei lui că, în cazul destrămării relației lor, el se aruncă în fața unei mașini.

Tentativa de suicid s-a produs la scurt timp, în spatele sălii de sport a Colegiului Tehnic ”Mihai Băcescu”, la nici 5 metri distanță de banca unde au stat cei doi.

Din fericire, un vecin care trecea prin apropiere a reușit să îl salveze.

Medicii de pe ambulanțele care au sosit la fața locului au reușit să îl resusciteze. Ulterior, elevul de 16 ani a fost preluat de o ambulanță cu medic de la Suceava și transportat la Spitalul Județean de Urgență ”Sfântul Ioan cel Nou”.

Potrivit ultimelor informații starea tânărului este stabilă, dar în continuare critică. Acesta se află în comă.

Mai multe articole despre:
Suceava despărţire sinucidere