MENIU

Un student a fost înjunghiat în gât de către un adolescent îmbrăcat în haine militare

Marți, în campusul Universității din Sydney, Australia, un incident șocant a avut loc când un adolescent îmbrăcat în haine militare a înjunghiat în gât un student. 

Cum s-a întâmplat totul

Atacul a avut loc în plină zi, când suspectul, îmbrăcat în uniforme militare, a înjunghiat studentul în gât folosind un cuțit de bucătărie. După comiterea faptei, adolescentul a fugit de la locul incidentului, lăsând arma la fața locului. Potrivit Sky News, băiatul de 14 ani a fost reținut după atac.
Victima a supraviețuit atacului și a fost transportată la spital în stare stabilă.

Suspectul a fost prins rapid într-un autobuz care făcea legătura între universitate și un spital din apropiere. După reținere, adolescentul a fost dus la spital pentru evaluare medicală și ulterior urmează să fie interogat de autorități.

Reacția autorităților

Poliția nu a stabilit încă motivul din spatele atacului, însă au confirmat că agresorul era deja cunoscut în baza de date a autorităților. După incident, clădirile campusului au fost închise temporar pentru a asigura siguranța studenților și personalului. Operațiunea poliției s-a încheiat, iar campusul a fost redeschis ulterior.