MENIU

Caz șocant în Botoșani! Femeie înjunghiată în gât de soțul agresiv, după o ceartă

O femeie în vârstă de 41 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Mavromati, după ce a fost înjunghiată în zona gâtului de partenerul de viaţă.

Din spusele vecinilor, de ceva vreme soții nu se mai înțeleg și chiar s-a auzit că unul dintre ei ar vrea să intenteze divorţul.

Vineri dimineaţă s-au luat la ceartă, iar bărbatul a pus mâna pe un cuţit cu care a tăiat-o pe femeie în zona gâtului. Strigătele acesteia de ajutor au alertat vecinii, dar și pe cele două fiice, care au sunat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, victima fiind transportată la spital.

“Pacienta prezenta o plagă tăiată de cuţit prin agresiune, în regiunea gâtului. După ce a fost stabilizată a fost transportată la UPU”, a declarat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, potrivit presei locale

Femeia a avut un mare noroc pentru că lama cuţitului nu era foarte ascuţită şi se pare că soţul ei a scăpat cuţitul din mână, moment în care aceasta a fugit să ceară ajutor.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili în ce împrejurări s-a produs evenimentul. Bărbatul a fost luat la audieri, urmând a se face și încadrarea juridică a faptei.

Mai multe articole despre:
ceartă soţ cuţit femeie înjunghiată