MENIU

Un şofer, îndrăgostit peste măsură de maşina sa. Ce a făcut întrece orice imaginaţie

Un tânăr din Craiova şi-a îmbrăcat maşina în catifea neagră

Îndrăgostit peste măsură de maşina sa, un tânăr din Craiova a decis să o îmbrace... în catifea neagră. A reuşit acest lucru cu ajutorul unui prieten, după o muncă de patru zile. Deşi nu a fost uşor, tânărul spune că a meritat tot efortul. Autoturismul unicat atrage acum toate privirile trecătorilor din Bănie.

Patru zile de muncă non-stop şi o mie de lei. De atât a avut nevoie tânărul de 19 ani din Craiova pentru a-şi îmbrăca maşina, din bară în bară, cu catifea neagră. Cristi recunoaşte că muncă nu a fost uşoară, dar l-a ajutat un prieten.

"A trebuit dezmembrata toata masina, pusa si la loc. Partea cea mai grea: montatul pieselor. Am stat o zi intreaga numai sa punem o usa. Nu mai stiam cum se pune", a spus Cristi Barbu. "Intoarce foarte multe capete pe strada", a spus prietenul său.

Proprietarul spune că întreţinerea maşinii este mult mai uşoară acum. Maşina îmbrăcată în catifea atrage acum toate privirile trecătorilor.  Tânărul spune că ar putea dezvolta şi o afacere din asta, pentru că deja a fost contactat de şoferi care ar vrea o maşină îmbrăcată în catifea.