MENIU

Un șofer ieșean a bătut recordul la alcoolemie. Polițiștilor nu le-a venit să creadă când au văzut ce valoare arată aparatul

Șoferul era atât de beat încât a fost arestat

Un șofer ieșean a fost arestat preventiv, după ce a fost prins la volan cu o alcoolemie de aproape 4 la mie în sânge. Deși se afla în pragul comei alcoolice, bărbatul s-a aventurat chiar pe una dintre cele mai periculoase șosele din zona Moldovei, E 5

Şoferul a fost oprit pe strada Nicolae Iorga din oraşul Hârlău, tronson rutier care coincide cu drumul european 58.  Poliţiştii care l-au tras pe dreapta l-au testat cu etilometrul marca DRAGER, care a arătat o îmbibaţie alcoolică de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La spital, analizele probelor de sânge i-au surprins pânî și pe medici. Prima analiză a indicat o alcoolemie de 3,78 grame la mie alcool pur în sânge, iar a doua, recoltată o oră mai târziu, a arătat o alcoolemie de 3,58 grame la mie alcool pur în sânge, informează Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârlău într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

Şoferul a fost prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, pe numele său fiind emis mandat pentru 30 de zile, precizează procurorii.

Mai multe articole despre:
sofer iasi beat 4 la mie retinut