MENIU

Un șofer drogat a semănat teroare pe străzile din Capitală. Bărbatul, "anesteziat" de un cockteil de substanțe interzise: ce le-a declarat polițiștilor

Un șofer drogat a semănat teroare pe străzile din Capitală/ Captură video

Un șofer drogat a semănat teroare pe străzile din Capitală. „Anesteziat" de un cocktail de substanțe interzise, bărbatul nu știa nici unde se află, nici ce a făcut. Polițiștii l-au condus la INML pentru recoltarea probelor biologice. În doar câteva ore polițiștii au reținut 16 permise de conducere, au dat aproape o sută de amenzi și au depistat cinci șoferi drogați la volan. 

Șoferul turmentat le-a atras atenția polițiștilor în timp ce făcea slalom printre mașini pe un Bulevard din Sectorul 3 al Capitalei. A fost oprit și testat cu aparatul drug test - rezultatul: pozitiv. Sprijinit de portbagajul mașinii de poliție, a așteptat nerăbdător să afle ce arată drug testul agenților.

Politist: Până în acest moment. Mai este cannabisul la secunda 31, 21.
Sofer: Și ce mai e?
Politist: Imediat o să vă spun după ce se termină tot testul, da?

Dana Marijuana, prinsă sub influența drogurilor la volan, în stațiunea 2 Mai

Iar rezultatul afișat i-a întrecut așteptările. Patru substanțe interzise au fost depistate în corpul bărbatului de 46 de ani. Agenții au încercat să aplice apoi procedurile legale.

Politist: O să mergem la INML să vi se recolteze două probe biologice. Sunteți de acord? 

Însă șoferul părea că nu înțelege ce vor polițiștii de la el. După minute bune, a dat aprobator din cap. Nu înainte să le spună agenților că după ce va scăpa de la secție, își va îneca amarul și cu alcool.

Rezultate raziei polițiștilor

- 66 de sancțiuni contravenționale
- 16 permise de conducere reținute
- 8 infracțiuni la regimul rutier
-12 certificate de înmatriculare reținute

Sursa: Brigada Rutieră

Șaizeci și șase de amenzi au fost date într-o singură noapte șoferilor din Capitală. Alți 16 au rămas fără permis de conducere, iar polițiștii au depistat în doar câteva ore cinci șoferi care s-au urcat la volan sub influența substanțelor interzise. 

Incident șocant, în Botoșani: un italian beat și drogat a înjunghiat 3 oameni, apoi s-a urcat în mașină și a făcut accident