MENIU

Un șofer din Galați a fost dat în urmărire generală și consemn la frontiere după ce a atacat cu maceta un alt participant la trafic

Atac cu maceta

Șoferul atacator din Galați care a lovit cu maceta de mai multe ori un alt șofer în trafic este dat în urmărire generală și autoritățile au anunțat și frontierele statului de teamă ca acesta să nu fugă din țară fără să fie observat. Din primele informații, cei doi sunt verișori și ar fi avut un scandal mai vechi. Victima este acum internată la spital în stare gravă după ce a suferit mai multe răni în timp ce a încercat să se apere de loviturile încasate. 

Protagoniștii scenei șocante sunt doi șoferi care s-au urmărit cu mașinile în tot municipiul până când s-au dat jos să se bată, iar un individ a scos sabia.

Victima lovită cu maceta de mai multe ori a ajuns în stare gravă la spital și este și acum internată. Agresorul este cel cu mașina neagră din imagini, iar după ce l-a lăsat pe celălalt șofer la pământ a fugit să se ascundă.

Potrivit unor surse, cei doi bărbați se cunoșteau și ar avea și legături de rudenie. La mijloc ar fi vorba de o reglare de conturi, mai spun surse din anchetă.

Cazul vine la câteva zile după incidentul în stilul mafiot de la Brăila, acolo unde un bărbat de 33 de ani a fost atacat de alți patru indivizi cu macete și topoare. În urma incidentului victima s-a ales cu ambele brațe amputate.

Mai multe articole despre:
atac cu maceta galati