MENIU

Un român s-a trezit cu viermi în mâncarea servită la hotelul de lux din Antalya

Un român s-a trezit cu viermi în mâncarea servită la hotelul de lux din Antalya. Foto: Facebook

Vacanța de vară este, pentru mulți dintre noi, ocazia mult așteptată de a ne relaxa și de a scăpa de agitația cotidiană. Acest lucru l-a crezut și Marius, un turist român care, entuziasmat, a ales să petreacă câteva zile de neuitat pe plajele răcoroase din Antalya, rezervând un sejur la un hotel „ultra all inclusive”. Cu așteptări mari privind confortul unei camere bine întreținute și bucate delicioase la discreție, visul său a fost însă rapid transformat într-un coșmar. În ciuda sumei considerabile plătite pentru acest concediu, Andrei a descoperit că realitatea este mult mai puțin strălucitoare decât îi promisese agenția de turism.

Antalya este o destinație turistică foarte populară pentru români. Cei care optează pentru o vacanță în Turcia sunt atrași de oferta de servicii all-inclusive de înaltă calitate. Totuși, un român a întâmpinat dificultăți semnificative după ce s-a cazat la un hotel „luxury resort” din Antalya.

Românul a ales grupul de Facebook „Forum Turcia” să își spună pățania, și pentru a ilustra condițiile de groză de care a avut prte, a atașat o poză cu un vierme care ieșea dintr-o chiflă. Mai mult, turistul a vrut să îi avertizeze pe cei care s-ar putea aventura să se cazeze în locația respectivă că „băuturile sunt contrafăcute, mediocre, scârboase, pana si apa îmbuteliată are gust de apa clocita”.

„A-6ea zi la dosinia luxury resort, Kemer, beldibi,Antalya, un hotel caruia ii dau maxim 3 *, un hotel cu Rusi pt Rusi,Entertainment mediocru, mancarea este aceeași in fiecare zi, băuturile sunt contrafăcute, mediocre, scârboase, pana si apa îmbuteliată are gust de apa clocita, (daca zic bine) sticlele cu băuturi internaționale gen, jack Daniels, Civas, ballantines, etc.sunt folosite doar ca recipiente si sunt reumplute cu băuturile lor locale, mediocre, pe care nu le poti servi, sunt multe de spus, nu recomand aceste hotel!
P.s: atasez o poza cu un vierme care a ieșit dintr-o chifla in timp ce mancam!” a scris pe Facebook românul pățit.

Doi români au făcut o pagubă de zile mari rețelei de telefonie din Spania. Cum i-au prins polițiștii

 Postarea sa a stârnit o adevărată furtună printre membri grupului. În timp ce unii îi dau dreptate, alții îl critică pentru așteptările prea mari ținând cont de suma investită.

„Bună ziua. Totuși, cred ,că acel vierme este din fructe sau verdeață, chifla nu face viermi. A fost singurul incident? Sau au mai fost și altele? Mergem acolo la sfarsit de august”

„La noi la 5 stele la fel. Aceeasi mancare”

„De regulă, cât plătești, aia primești”

„Din 1500 euro dacă scazi transportul și cazarea,ce te aștepți sa-ti dea,fructe de mare?”, a scris un internaut, postare care l-a înfuriat pe cel care a făcut postarea:

„Prin aceasta postare nu am vrut decat sa informez alte persoane care vor sa vina aici, de ceea ce ni s-a întâmplat nouă la acest resort!
Nu ma așteptam ca "țața Leana blonda" de la Craiova, sa-mi spuna ca 1500€ e o suma mica,si ca nu trebuie sa primesc una..alta...in aceasta suma!
Din cauza celor ca ea, suntem azi, cum suntem!
Data viitoare o sa ma gândesc de doua ori daca se merita sa mai postez sau nu!”, a răspuns turistul român.
 
Semne la ochi sau la mâini care trădează nivelul de colesterol crescut în sânge. La ce să fii atent