MENIU

Un român din Italia a fost prins la furat în mall cu o geantă „specială”. Cum modificase geanta ca să fenteze sistemele antifurt

Un român din Italia a fost prins la furat în mall cu o geantă „specială”

Un român a fost reținut după ce a fost surprins furând dintr-un centru comercial din Italia. Incidentul s-a petrecut la mall-ul „Centro Borgo” din Bologna, unde bărbatul a agresat un agent de securitate în încercarea de a evada cu bunuri evaluate la peste 1.300 de euro.

Un bărbat român în vârstă de 42 de ani, fără adăpost și șomer, a fost reținut de carabinierii Unității Radiomobile din Bologna pentru tâlhărie la centrul comercial „Centro Borgo”, situat pe via Marco Emilio Lepido 186. Incidentul a avut loc după ce acesta a fost prins de un agent de securitate în timp ce fura din magazinele mall-ului.

În timpul încercărilor de evadare, atacatorul l-a agresat pe un agent de securitate în vârstă de 37 de ani, de naționalitate italiană. Ulterior, carabinierii au intervenit și l-au reținut pe suspect în apropierea centrului comercial.

Protecția Mediului, Jandarmeria și Poliția au pus gând rău turiștilor care hrănesc urșii. Aceștia riscă DOUĂ amenzi usturătoare pentru simplul gest

La fața locului, s-a constatat că acesta încercase să fugă cu o geantă de umăr în care ascunsese cinci perechi de ochelari de soare, în valoare de 814 euro, și patru parfumuri, evaluate la 553 de euro, toate furate din două magazine diferite. Bunurile au fost recuperate și restituite proprietarilor, iar geanta, modificată cu un scut din folie de aluminiu pentru a eluda sistemele antifurt, a fost confiscată.

Agentul de securitate a fost transportat la Spitalul Ospedale Maggiore din Bologna de către echipajul de urgență 118, primind îngrijiri medicale și fiind externat cu un prognostic de 15 zile de recuperare, scrie StirDiaspora. Procurorul de gardă de la Parchetul din Bologna a decis să îl judece pe agresor în regim de urgență. Arestarea a fost confirmată, iar suspectul, deja interzis în orașul metropolitan Bologna, a fost transferat la închisoarea Rocco D\"Amato.     

Justiție pentru patrupezi: Un bărbat din Ghimbav a fost arestat după ce polițiștii au descoperit că și-a omorât câinele